Bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf i Aarhus – Kører i hele landet

Bryllupsfotografering er mit hovederhverv henover forår og sommer, og jeg dedikerer det meste af min tid til bryllupper. Det er jeres garanti for, at billederne får den kærlighed og tid, de fortjener – også efter brylluppet er overstået, og jeres billeder skal efterbehandles.

Herunder kan du læse mere om priserne på bryllupsfotografering, og se billeder fra tidligere bryllupper. Under bryllupsbillederne kan du læse lidt mere om min arbejdsgang som bryllupsfotograf.

Der er inkluderet 50 km kørsel (i alt) fra Aarhus i alle pakker. Kørsel derudover kr. 4,00 pr. km (+ evt. broafgift).

Da det er vigtigt for mig at hilse på alle brudepar, og lave en fælles plan over dagen, er der ligeledes inkluderet et formøde i alle pakker, og jeg kommer gerne til jer.

De færdige bryllupsbilleder leveres altid digitalt i høj opløsning i et lækkert online-galleri, der kan deles med venner & familie. Fysiske kopier kan naturligvis bestilles – med op til 50% rabat.

Vielse, portrætter & reception

– Stemningsreportage før, under og efter vielsen
– Bryllupsportrætter på location(s)
– Stemningsbilleder og reportage under reception eller indtil ca. kl. 18.00*
– Ca. 150 efterbehandlede billeder (i store print-selv størrelser)
– Op til 50% rabat på print i galleriet

* afhænger af brylluppets starttidspunkt.

Pris kr. 7.795,-

Bryllupsfotograf
Bryllup i Toscana

Forberedelser, vielse & portrætter

– Stemningsreportage fra forberedelserne med bruden eller gommen
– Stemningsreportage før, under & efter vielsen
– Bryllupsportrætter på location
– Ca. 150 efterbehandlede digitale billeder (i store print-selv størrelser)
– Op til 50% rabat på print i galleriet

Pris kr. 7.795,-

Fra vielse til brudevals

– Stemningsreportage før, under & efter vielsen
– Bryllupsportrætter på location
– Stemningsreportage fra receptionen
– Fotografering under middagen – herunder indslag og stemningsbilleder
– Brudevals
– Ca. 300 efterbehandlede digitale billeder (i store print-selv størrelser)
– Op til 50% rabat på print i galleriet

Pris kr. 11.495

bryllupsbilleder på Aarhus Ø

Fra forberedelser til brudevals

– Stemningsreportage fra forberedelserne med bruden eller gommen
– Stemningsreportage før, under & efter vielsen
– Bryllupsportrætter på location
– Stemningsreportage fra receptionen
– Indslag og stemninger under middagen
– Brudevals
– Ca. 350 efterbehandlede digitale billeder (i store print-selv størrelser)
– Op til 50% rabat på print i galleriet

Pris kr. 13.495,-

Respektfuld og træfsikker bryllupsfotograf

Med erfaring fra mange bryllupper, ved jeg hvad det vil sige, at være bryllupsfotograf, og jeg ved hvilke billeder, der er vigtige at få i kassen. Jeg er velvidende om, at festen er for brudeparret og gæsterne, og derfor forsøger jeg, at arbejde så anonymt som muligt, selvom det gode billede sommetider kræver at man tager lidt fokus. Det er en balancegang, der er vigtig at mestre. Den skal sidde der første gang, men ikke på bekostning af oplevelsen for hverken brudepar eller gæster.

Effektiv og pålidelig arbejdsgang

Mit arbejde som bryllupsfotograf er altid effektivt, sikkert og pålideligt. Jeg kommunikerer med brudeparret før brylluppet, jeg orienterer mig med toastmaster e.l., og sørger generelt for, at der ikke er noget overladt til tilfældighederne.
Man kan aldrig vide sig 100% sikker på elektronik, så derfor medbringes altid ekstra udstyr til bryllupper i tilfælde af, at noget går i stykker. Generelt håndteres jeres billeder med stor omhu, indtil de er færdigbehandlet og lander hos jer.

Billeder fra brylluppet i høj opløsning til print-selv

Billederne fra brylluppet leveres – med mindre andet er aftalt – i et flot online-galleri, hvorfra I kan se, downloade og dele billeder med venner og familie. Det koster ikke ekstra, at få dem udleveret digitalt, og I kan fremkalde ubegrænset, hvis I skulle ønske det.

Alternativt kan print bestilles hos Lau Fotografi. Jeg er behjælpelig med fremstilling af alle typer fotoprodukter, og jeg arbejder udelukkende med nogle af landets bedste fotolaboratorier – fordi jeres bryllupsbilleder fortjener det. Hos mig, får brudepar 50% rabat på print/kopier.

Vil I vide mere om bryllupsfotografering?

Hvis I er nysgerrige på hvordan et bryllup forløber med bryllupsfotograf på, kan I læse mere om det her, hvor jeg har beskrevet hvordan en hel dag forløber – fra forberedelserne til brudevalsen.

Har I andre spørgsmål angående bryllupsfotografering, er I velkomne til at skrive en mail eller ringe på tlf. 22 12 32 20.

Jeg har base i Jylland (Aarhus), men arbejder som bryllupsfotograf i hele Danmark og har erfaring fra udlandet (Europa).

Jeg vil glæde mig til at høre om jeres bryllup, og være kreativ med jer.

Varme ord fra tidligere brudepar

“Da vi bestilte Kasper, til at tage billeder til vores bryllup, vidste jeg at billederne blev gode. Men at de blev SÅ fantastiske havde hverken jeg eller min mand forudset. Så flot!”, Stine.

“Vi havde fornøjelsen af Kasper til at forevige vores bryllup. Kasper er professionel og leverer billeder i tårn høj kvalitet. Vi er så glade for resultatet og de meget smukke billeder. Alle de varmeste anbefalinger herfra – det er bestemt ikke sidste gang vi booker Lau Fotografi.”, Maiken.

“Hele dagen har du formået at tage fantastiske billeder, uden at vi eller gæsterne har bemærket det, og det er bestemt en kvalitets som bryllupsfotograf!
Jeg havde tænkt, at det ville være underligt, at have en ‘fremmed’ til at tage billeder, men det gjorde du bare så godt.”, Astrid.