Loading...
Bryllupper2018-12-01T11:14:52+00:00

FOREVIG BRYLLUPSDAGEN

BRYLLUPSFOTOGRAF

Pris for bryllupsfotografering

Fra 1.100 kroner pr. times fotografering + kørsel.

Jeg giver et tilbud på jeres eksakte behov – Skriv eller ring på 22 12 32 20.

Prisen inkluderer formøde, efterbehandling af billederne og levering af en digital reportage. Gode, varige minder fra jeres eventyr.

De færdige bryllupsbilleder leveres i høj opløsning i et lækkert online-galleri, der kan deles med venner & familie. Fysiske kopier, fotobøger, lærreder o.l. kan bestilles efterfølgende – med rabat.

Herunder kan du se en håndfuld eksempler på mine bryllupsfotos, og nederst på siden læse lidt om mig og min arbejdsgang som bryllupsfotograf.

Hvis I har spørgsmål, kan jeg fanges på både mail og telefon.

Du booker datoen her

“Da vi bestilte Kasper, til at tage billeder til vores bryllup, vidste jeg at billederne blev gode. Men at de blev SÅ fantastiske havde hverken jeg eller min mand forudset. Så flot!”

Stine

“Vi vil gerne sige mange tusind tak for det fantastike stykke arbejde du har leveret. Det fungerede bare rigtigt godt i løbet af dagen, og resultatet overgår alt, hvad vi havde turdet håbe på.”

Christina og Rasmus

“Vi havde fornøjelsen af Kasper til at forevige vores bryllup. Kasper er professionel og leverer billeder i tårn høj kvalitet. Vi er så glade for resultatet og de meget smukke billeder. Alle de varmeste anbefalinger herfra – det er bestemt ikke sidste gang vi booker Lau Fotografi.”

Maiken

RESPEKTFULD OG TRÆFSIKKER BRYLLUPSFOTOGRAF

Med erfaring fra mange bryllupper, ved jeg hvad det vil sige, at være bryllupsfotograf, og jeg ved hvilke billeder, der er vigtige at få i kassen. Jeg er velvidende om, at festen er for brudeparret og gæsterne, og derfor forsøger jeg at arbejde så anonymt som muligt, selvom det gode billede sommetider kræver at man tager lidt fokus. Det er en balancegang, der er vigtig at mestre. Den skal sidde der første gang, men ikke på bekostning af oplevelsen for hverken brudepar eller gæster.

EFFEKTIV OG PÅLIDELIG ARBEJDSGANG

Mit arbejde som bryllupsfotograf er effektivt, sikkert og pålideligt. Jeg kommunikerer med brudeparret før brylluppet, jeg orienterer mig med toastmaster e.l., og sørger generelt for, at der ikke er noget overladt til tilfældighederne.
Man kan aldrig vide sig 100% sikker på elektronik, så derfor medbringes altid ekstra udstyr til bryllupper i tilfælde af, at noget går i stykker. Generelt håndteres jeres billeder med stor omhu, indtil de er færdigbehandlet og lander hos jer.

BILLEDER FRA BRYLLUPPET I HØJ OPLØSNING TIL PRINT-SELV

Billederne fra brylluppet leveres – med mindre andet er aftalt – i et flot online-galleri, hvorfra I kan se, downloade og dele billeder med venner og familie. Det koster ikke ekstra, at få dem udleveret digitalt, og I kan fremkalde ubegrænset, hvis I skulle ønske det.

Alternativt kan print bestilles hos mig. Jeg er behjælpelig med fremstilling af alle typer fotoprodukter, og arbejder udelukkende med nogle af landets bedste fotolaboratorier – fordi jeres bryllupsbilleder fortjener det. Der er desuden rabat på på print/kopier fra bryllupper.

VIL I VIDE MERE OM BRYLLUPSFOTOGRAFERING?

Hvis I er nysgerrige på hvordan et bryllup forløber med en bryllupsfotograf, kan I læse mere om det her, hvor jeg har beskrevet hvordan en hel dag forløber – fra forberedelserne til brudevals.

Har I andre spørgsmål angående bryllupsfotografering, er I velkomne til at skrive en mail eller ringe på tlf. 22 12 32 20.

Jeg har base i Jylland (Aarhus), men arbejder som bryllupsfotograf i hele Danmark og har erfaring fra udlandet (Europa).

Jeg vil glæde mig til at høre om jeres bryllup, og være kreativ med jer.

PRISER

Prisen er 1100 kr. per times fotografering + kørsel fra Hasselager, Aarhus. Ved 5 timer eller færre, er prisen for første time kr. 2200,-
Prisen inkluderer op til 40 digitale billeder pr. time (leveres i høj opløsning uden vandmærke).

Print, fotobøger og andre trykte billeder kan købes med rabat.

Takkekort, kr. 25,-/stk
Fotobog fra kr. 1500,-

Lærred, 30×20 cm kr. 850,-
Lærred, 45×30 cm kr. 1150,-
Lærred, 60×40 cm kr. 1525,-
Lærred, 75×50 cm kr. 1900,-