Loading...
Om Lau Fotografi2018-11-23T13:33:02+00:00

MED KAFFE OG PASSION I BLODET

Lau Fotografi er drevet af mig, Kasper Lau.
Jeg er 37 år, glad for kaffe og er utøjlet passioneret af still-fotografi. Jeg har studeret fotografi på Medieskolerne i Viborg, og har siden arbejdet selvstændigt med fotografi.

Sammen med et par freelancere og et stærkt netværk af makeup-artister, videofolk og retouchere, løser jeg små som store foto- og videoproduktioner for både erhverv, private og institutioner – Ved siden af Lau Fotografi, er jeg stifter og aktiv del af niche-forretningen, Små Minder, hvor vi fotograferer børnehavebørn i det meste af landet.

Det er passion der driver mine forretninger, og dét er din garanti for, at alt materiale bliver gennemarbejdet og leveret med ambitionen om, altid at udføre jobbet bedst muligt.

Jeg vil hjertens gerne høre om dit projekt – Så drop en besked eller ring på tlf. 22 12 32 20.

Måske kan der være udsigt til en kop kaffe…?

Kontakt her

“Vi havde fornøjelsen af Kasper til at forevige vores bryllup. Kasper er professionel og leverer billeder i tårn høj kvalitet. Vi er så glade for resultatet og de meget smukke billeder. Alle de varmeste anbefalinger herfra – det er bestemt ikke sidste gang vi booker Lau Fotografi”

Maiken

“Virkelig professionel tilgang, og et skarpt øje. Jeg har haft den bedste oplevelse med Lau Fotografi til både modefoto og packshots”

Lone P.

ET UDPLUK AF MINE KUNDER