Salg- og leveringsbetingelser

Når du booker Lau Fotografi til en opgave, accepteres følgende vilkår og betingelser:

De første punkter er henvendt brudepar. Scroll ned for mere generelle betingelser.

Afbestillingsgebyr (bryllupsfotografering)

Når jeg booker et bryllup, siger jeg nej til andre kommende brudepar, som ville have haft samme dato.

Derfor gælder det for alle bryllupsfotograferinger, at der opkræves afbestillingsgebyr på kr. 2000 ved brudeparrets aflysning – uanset valg af bryllupspakke.

Fotografens aflysning

Det er aldrig sket, at jeg har måttet aflyse, men skulle jeg mod forventning blive syg eller på anden måde forhindret i at fotografere på dagen, forbeholder jeg mig retten til at aflyse.
Jeg hjælper meget gerne med at finde en dygtig stedfortræder i mit netværk, såfremt I ønsker det. Ellers tilbagebetales evt. indbetalt beløb naturligvis.

Færdiggørelse af bryllupsbilleder

Billeder fra bryllupper redigeres, efterbehandles og leveres indenfor 2-3 uger fra bryllupsdagen.

Der kan sendes enkelte smagsprøver efter et par dage, så brudeparret har materiale til evt. takkekort, sociale medier e.l.

Betaling

For større begivenheder (barnedåb, konfirmation, bryllupper, fødselsdage o.l.) udsendes regningen før begivenheden. Denne skal være betalt via bankoverførsel inden begivenheden afholdes.

Ved mindre opgaver, sendes regningen typisk på mail efter endt fotoshoot. Denne kan betales ved bankoverførsel eller MobilePay, såfremt beløbsgrænsen tillader det.

Betaling ved køb af digitale produkter(institutionsfotografering) og/eller print

Der kan betales med dankort (VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, American Express) i galleriet/shoppen.

Da ordrer fra galleriet kan indeholde digitale produkter (Downloads), der kan tages i brug med det samme, hæves pengene på kortet straks efter at ordren er afgivet. Det er standard for alle ordre, og sker også selvom ordren ikke indeholder digitale produkter.

Fortrydelsesret

Print/fremkaldelse

Da print/fremkaldelse fremstilles efter kundens ønske og specifikation, bortfalder kundens fortrydelsesret på disse produkter.

Digitale filer

Digitale downloads kan ikke fortrydes, såfremt der er klikket på linket til download. Er der ikke klikket på linket, har kunden 7 dages retur- og fortrydelsesret. (gælder institutionsfotografering)

Reklamation

Der kan, i op til 2 år fra købsdato, reklameres på en mangelfuld eller skadet vare. Reklamationen er ikke berettiget såfremt skaden er sket som følge af fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationen skal ske inden for “rimelig tid”. Dvs. at du skal kontakte Lau Fotografi hurtigst muligt efter skaden eller manglen er konstateret. Varen skal sendes til Lau Fotografi, Christiansgade 4, 8000 Aarhus C i egnet emballage med information om, hvorfor der reklameres.

Der kan ikke reklameres over billeder, hvor kunden har bestilt fremkaldelse af digitale filer andre steder end hos Lau Fotografi. Lau Fotografi kan ikke stilles til ansvar for resultatet af fremkaldelse fra andre udbydere.

Levering

Der kan ikke afhentes varer på adressen. Levering sker i sikret emballage egnet til fotografier med privat omdeling, GLS eller Post Nord.

Leveringstiden på fysiske kopier er typisk 2-3 uger.

Digitale filer kan downloades straks efter betaling. Der sendes en mail med informationer om hvordan filerne downloades.

Når billeder og filer er overdraget til kunden, er Lau Fotografi ikke længere ansvarlig for materialet.

Digitale filer opbevares gratis i 6 måneder og kan downloades ubegrænset i perioden. Efter de 6 måneder, tilbydes valgfri backup af dine filer for kr. 349,- årligt, så I altid har billederne.

Datatab

Jeg gør hvad jeg kan, for at forhindre tab af data (billeder) som følge af tekniske fejl og defekter.

Skulle uheldet være ude, refunderes hvad der svarer til 50% af tabets størrelse.
Eks: Der tages 1000 billeder og alle mistes pga. teknisk fejl/defekter. Her refunderes 50% af det samlede ordre-beløb.

Øvrigt

Alle billeder er beskyttet af ophavsretsloven. Alle rettigheder tilhører Lau Fotografi. Som kunde har du fuld brugsret på dine billeder.
Købte og/eller digitale fotos der bruges online, skal ledsages af Lau Fotografis copyright eller kreditering (skriv at billedet er taget af http://laufotografi.dk).

De udleverede billeder er et færdigt produkt, og må ikke ændres, redigeres eller billedbehandles af andre end fotografen.

Lau Fotografi garanterer ikke for resultatet ved “print-selv”.

RAW filer (Rå-filer) udleveres ikke.