Tillidsvækkende portrætter til CV, LinkedIn, privat og erhverv.

Mange virksomheder bruger portrætter af deres medarbejdere. Ofte i forbindelse med kontaktoplysninger på hjemmesider eller blot som en præsentation af medarbejdere til potentielle kunder, HR formål eller lignende – Men lige så ofte til internt brug.

Om I skal bruge medarbejderportrætter til at profilere virksomheden udadtil eller blot have sat ansigt på alle kolleger til interne formål, så har jeg muligheden for, at hjælpe jer på en effektiv og fleksibel måde – hos jer eller i fotostudie.

Som erhvervsfotograf fotograferer jeg rigtig mange medarbejderportrætter, og der er vigtigt for mig, at de emmer af personlighed og kompetence, og samtidig, så vidt muligt, indkapsler virksomhedens overordnede værdier.

Jeg har erfaring med fotografering af medarbejdere i virksomheder med med tusindevis af ansatte, og mindre håndværkforretninger med få ansatte. Uanset opgavens omfang, udføres den altid fleksibelt og effektivt med tanke på virksomhedens tid og ressourcer.

Jeg har base midt i Jylland – i Aarhus – og har derfor rigtig gode betingelser for at nå meget af Danmark uden store transport-omkostninger. Det mobile studie er på farten i hele landet.