Dronefotograf i Aarhus

Se det hele i stemningsfulde billeder eller videoer fra oven.

Droneoptagelser kan noget helt specielt, og der kan være mange grunde til, at man ønsker netop den approach; Videoer der emmer af stemning, iøjnefaldende fotos der skiller sig ud, arkitektur eller måske endda taginspektioner, hvor droneoptagelser typisk er den mest kosteffektive og sikre metode.

Anvendelsesmulighederne er mange, og dronen når nemt de områder, som ellers kan være besværlige, farlige eller direkte umulige at nå på anden måde.

Jeg tilbyder droneoptagelser i hele landet – og til en særdeles konkurrencedygtig pris – til både private og erhverv.

Jeg er spændt på at høre mere om jeres projekt – Kontakt mig på mail eller telefon 22 12 32 20

 • Video i 4K/30fps

 • 20 megapixel fotos

 • Professionel fotograf

Drone showreel 2020

Skriv en besked og hør mere

Skriv og hør mere om dronefotografering.

  Se et par eksempler på dronefoto og video

  Tjek de lækre optagelser og fotos med drone herunder. Giv et kald eller skriv en mail, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne.

  Dronefoto

  Certificeret og professionel dronefotograf, Aarhus
  Dronefoto af marina
  Toftlund dronefoto
  Aarhus Dronefoto
  Dronefoto

  Fotografering og video fra drone

  Optagelserne laves typisk på den kosteffektive drone, Mavic 2 Pro. Denne drone er meget fleksibel og leverer samtidig en ydeevne og en kvalitete der matcher langt de fleste behov. 4K i 30 fps eller Full HD i 60 fps. Med sin store fleksibilitet, sammenklappelige vinger og lette vægt, er Mavic perfekt til at holde omkostninger nede, og samtidig få et knaldgodt resultat, der er særdeles velegnet til SoMe, hjemmesider og visse spots.

  Til større og mere krævende opgaver, vil der være mulighed for at benytte Inspire-modellen, der leverer en cinematisk kvalitet, der også er gangbar i større produktioner.

  Lad os tage en snak om de specifikke ønsker, og sammen finde en løsning, der matcher behovet.

  Kombinationen af dronevideo og video fra jorden er eminemt

  I kombination med klassiske optagelser fra jorden, giver droneoptagelser et helt unik overblik, en god stemning og virker fængende på seeren. Når vi bruger det fornuftigt og i god sammenhæng, øger vi sandsynligheden for, at seeren – den potentielle kunde – ser videoen til ende og indtil budskabet er formidlet.

  Jeg hjælper gerne med storyboard og den komplette videoproduktion. Skriv en mail eller giv et kald, og lad os snakke om mulighederne.