Dronefotograf i Aarhus

Se det hele i stemningsfulde billeder eller videoer fra oven.

Droneoptagelser kan noget helt specielt, og der kan være mange grunde til, at man ønsker netop den approach; Videoer der emmer af stemning, iøjnefaldende fotos der skiller sig ud, arkitektur eller måske endda taginspektioner, hvor droneoptagelser typisk er den mest kosteffektive og sikre metode.

Anvendelsesmulighederne er mange, og dronen når nemt de områder, som ellers kan være besværlige, farlige eller direkte umulige at nå på anden måde.

Jeg tilbyder droneoptagelser i hele landet – og til en særdeles konkurrencedygtig pris.

 • Video i 4K/30fps

 • 20 megapixel fotos

 • Professionel fotograf

Skriv en besked og hør mere

Skriv og hør mere om dronefotografering.

  Se et par eksempler på dronefoto og video

  Tjek de lækre optagelser og fotos med drone herunder. Giv et kald eller skriv en mail, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne.

  Dronefoto

  Certificeret og professionel dronefotograf, Aarhus
  Dronefoto af marina
  Toftlund dronefoto
  Aarhus Dronefoto
  Dronefoto

  Fotografering og video fra drone

  Optagelserne laves typisk på den kosteffektive drone, Mavic 2 Pro. Denne drone er meget fleksibel og leverer samtidig en ydeevne og en kvalitete der matcher langt de fleste behov. 4K i 30 fps eller Full HD i 60 fps. Med sine store fleksibilitet, sammenklappelige vinger og lette vægt, er Mavic’en perfekt til at holde omkostninger nede, og samtidig få et knaldgodt resultat, der er særdeles velegnet til SoMe, hjemmesider og visse spots.

  Til større og mere krævende opgaver, vil der være mulighed for at benytte Inspire-modellen, der leverer en cinematisk kvalitet, der også er gangbar i større produktioner.