Dronefotograf i Aarhus

Se det hele i stemningsfulde billeder eller videoer fra oven.

Droneoptagelser kan noget helt specielt, og der kan være mange grunde til, at man ønsker netop den approach; Videoer der emmer af stemning, iøjnefaldende fotos der skiller sig ud, arkitektur eller måske endda taginspektioner, hvor droneoptagelser typisk er den mest kosteffektive og sikre metode.

Anvendelsesmulighederne er mange, og dronen når nemt de områder, som ellers kan være besværlige, farlige eller direkte umulige at nå på anden måde.

Jeg tilbyder droneoptagelser i hele landet til både private og erhverv.

Jeg er spændt på at høre mere om jeres projekt – Kontakt mig på mail eller telefon 22 12 32 20

Drone showreel 2022

Skriv en besked og hør mere

Skriv og hør mere om dronefotografering.

  Se et par eksempler på dronefoto og video

  Tjek de lækre optagelser og fotos med drone herunder. Giv et kald eller skriv en mail, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne.

  Dronefoto

  Certificeret og professionel dronefotograf, Aarhus
  Dronefoto af marina
  Freelance Dronefotograf
  Toftlund dronefoto
  Aarhus Dronefoto
  Dronefoto
  Professionel fotograf Aarhus

  Fotografering og video fra drone

  Klassiske optagelserne med drone laves typisk på én af følgende droner. Lige fra den lille drone under 250 gram (som der gælder særlige, lempede regler for), til mellemstor og højprofessionel drone med udskifteligt kamera.

  Mavic 2 & 3

  Denne type medium-drone er super fleksibel og leverer samtidig en ydeevne og en kvalitet der matcher langt de fleste behov. Med sin store fleksibilitet, sammenklappelige vinger og lette vægt, er Mavic perfekt til at holde omkostninger nede, og samtidig få et knaldgodt resultat, der er særdeles velegnet til SoMe, hjemmesider og visse spots.

  Mini og FPV

  For mini-dronerne gælder særlige lempede regler, hvilket betyder at vi ofte kan flyve steder, som de andre droner ikke kan – med mindre der udarbejdes og søges om særlige dispensation.

  På trods af størrelsen, vil de små droner levere billeder og video i en kvalitet, der kan bruges til langt de fleste almindelige foto- og videoproduktioner.

  Inspire

  Til de lidt mere krævende opgaver, vil der være mulighed for at benytte Inspire-modellen, der leverer cinematisk kvalitet, som også er gangbar i større produktioner. Her har vi også mulighed for at montere objektiver, så vi kan zoome længere ind, end sædvanligt.

  Til endnu større operationer kan vi fastmontere almindeligt foto/video-kamera på drone.

  Lad os tage en snak om de specifikke ønsker, og sammen finde en løsning, der matcher behovet.

  Kombinationen af dronevideo og video fra jorden er eminemt

  I kombination med klassiske optagelser fra jorden, giver droneoptagelser et helt unik overblik, en god stemning og virker fængende på seeren. Når vi bruger det fornuftigt og i god sammenhæng, øger vi sandsynligheden for, at seeren – den potentielle kunde – ser videoen til ende og indtil budskabet er formidlet.

  Jeg hjælper gerne med storyboard og den komplette videoproduktion. Skriv en mail eller giv et kald, og lad os snakke om mulighederne.

  Komplet videoproduktion

  Hos Lau Media / Lau Fotografi tilbyder vi komplette videoproduktioner med dronefotos som et supplement til almindelige optagelser.

  Hvad enten der er tale om reklamefilm, virksomhedspræsentationer eller produktvideo, kan det være en fordel at drage nytte af dronens muligheder.