Portrætfoto på baggrund

Tillidsvækkende erhvervsportrætter af jeres medarbejde

Mange virksomheder bruger erhvervsportrætter af deres medarbejdere. Ofte i forbindelse med kontaktoplysninger på hjemmesider eller blot som en præsentation af medarbejdere til potentielle kunder, HR formål eller lignende – Men lige så ofte til internt brug.

Om I skal bruge medarbejderportrætter til at profilere virksomheden udadtil eller blot have sat ansigt på kolleger til interne formål, har jeg muligheden for, at tilbyde jer en effektiv og fleksibel fotografering – hos jer eller i fotostudie.

Som erhvervsfotograf fotograferer jeg rigtig mange medarbejderportrætter, og der er vigtigt for mig, at de emmer af personlighed og kompetence, og samtidig, så vidt muligt, indkapsler virksomhedens overordnede værdier.

Jeg har erfaring med fotografering af medarbejdere i virksomheder med med tusindevis af ansatte, og mindre håndværkforretninger med få ansatte. Uanset opgavens omfang, udføres den altid fleksibelt og effektivt med tanke på virksomhedens tid og ressourcer.

Med base i Aarhus, når jeg nemt hele landet

Jeg har fotostudie og base midt i Jylland – i Aarhus – og har derfor rigtig gode betingelser for at nå det meste af Danmark uden store transport-omkostninger. Det mobile studie er på farten i hele landet.

Skriv for et tilbud og et løsningsforslag på portrættering af jeres ansatte.