Packshot af solbriller

Packshots og produktfoto til yderst rimelige priser

Gode packshots og produktbilleder har betydning for konverteringsgraden for webshoppen. Derfor kan det være en rigtig god investering, at få taget gode billeder af produkterne fra start.

Jeg fotograferer packshots og produkt/reklamefoto til både web og trykt materiale, og bruger tiden på det rigtige lys og look. Retouchering og photoshop-arbejde laves som udgangspunkt in-house for at sikre den gode kvalitet, og med mine velprøvede værktøjer, kan jeg samtidig holde prisen lav.

Skriv for et tilbud.

Packshots priser

Packshots er meget forskellige og der er mange parametre, der spiller ind, når jeg giver et bud på en pris.

Antal har betydning. Som meget andet er der besparelser ved at fotografere større mængder – Det gør jeg også gældende ved packshots.
Derudover spiller det ind, om produkterne skal retoucheres, skal der indsættes særlig baggrund efterfølgende (måske gennemsigtighed), er der behov for særlige teknikker, f.eks. stacking, makro osv. Ønsker kunden at være til stede? Derfor er det svært at annoncere eksakte priser, men jeg garanterer at det er helt gratis at få et tilbud.

Skriv en mail eller ring med nærmere informationer om produkttype og antal, så kvitterer jeg med en god pris – Og det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Jeg har fotograferet alt fra smykker, flasker, havemøbler, tøj og mode, mad, knive og kunst. Der er stor erfaring at trække på, og jeg bestræber mig altid på, ikke at lave metervarer men derimod lægge lys, der komplimentere produktet.

Kontakt mig og hør mere

Klar til et par lækre packshots?

Skriv en besked eller ring på 22 12 32 20, så finder vi en løsning på dine packshots.

KONTAKTSIDE