Solidt erhvervsfotografi til reklame & kommerciel anvendelse

Billeder der skaber værdi for virksomheden og troværdighed hos kunden – til en konkurrencedygtig pris.

Har I brug for en professionel erhvervsfotograf til jeres markedsføringsmateriale, reklame, medarbejderportrætter, produkter eller lignende? Hvad enten der er tale om en mindre eller stor virksomhed, har jeg kompetencerne til at formidle jeres værdier skarpt og præcist gennem foto & video

Med udgangspunkt i ambitionen om altid at skabe det bedst mulige resultat, løser jeg alle typer af fotoopgaver og videoproduktioner til kommerciel anvendelse – detaljeorienteret og fokuseret – til en konkurrencedygtig pris.

Jeg har erfaring med alle typer virksomheder fra små klinikker til store arbejdspladser med flere tusinde ansatte. Ingen opgave er for lille, og ingen for stor.
Send en mail eller ring, så finder vi sammen en løsning, der kan komme jeres brand til gode.

Stort, velassorteret fotostudie i Aarhus og det mobile studie er på farten i hele landet.

Kontakt mig her
Fotograf til industri

Ekspertise i alle fotografiske ydelser til kommerciel anvendelse

Frikøb inkl. i prisen

Billeder til erhverv leveres som udgangspunkt altid inkl. ubegrænset brugsret, så I ikke skal bekymre jer om, hvor og hvor længe billederne kan benyttes.

I betaler én gang og har derefter råderet over billederne, som frit kan benyttes til redaktionelle formål eller som markedsføringsmateriale på hjemmeside eller trykte medier. Med andre ord, ingen bekymringer ift. ophavsretsmæssige udfordringer.

Skriv en mail og hør mere
Bovbjerg Klint / Fyr
Erhvervsportræt

Medarbejderportrætter, effektivt og til en overkommelig pris

Tillidsvækkende medarbejderportrætter der skaber troværdighed omkring forretningen.

Medarbejderportrætter fungerer som virksomhedens ansigt udadtil. Portrætterne skal medvirke til, at virksomhedens profil styrkes udadtil, og der skabes troværdig omkring forretningen.

Som erhvervsfotograf fotograferer jeg medarbejderportrætter, der ikke bare emmer af personlighed og kompetence, men samtidig indkapsler virksomhedens overordnede værdier. Om det skal være på den medbragte baggrund eller i virksomhedens lokaler, finder vi sammen ud af. Udtrykket skal passe til den linje, der er lagt i virksomheden.

Jeg har erfaring med fotografering af medarbejdere i både store mediehuse med mere end 100 ansatte og mindre tandlægeklinikker o.l. med få medarbejdere. Uanset opgavens omfang, udføres den altid fleksibelt og effektiv med tanke på virksomhedens tid og ressourcer.

Fotografering af medarbejdere på arbejdspladsen til en god pris.

Medarbejderportrætter

Stemningsbilleder og virksomhedspræsentationer

Solide billeder der fortæller historien om jeres virksomhed. Perfekt til hjemmesider og markedsføring i trykte medier

Meget af min tid som erhvervsfotograf er booket til virksomhedsprofiler og præsentationer. Og det er med god grund.
Der ligger en stor markedsføringsmæssig værdi i billeder, der ærligt visualisere virksomhedens funktioner og værdier. Det udstråler professionalisme og troværdighed. Mangler I billeder til hjemmesiden eller lignende, er det en perfekt investering.

Billeder fra virksomheden
Fotograf til restaurant i Aarhus
Fotograf til restaurant i Aarhus

Reklamefotograf til kommercielle fotos

Med min baggrund fra fotografstudiet i Viborg samt min detaljeorienterede facon, er jeg en sikker kandidat til at fotografere jeres reklamemateriale.

Jeg har solid erfaring som reklamefotograf, og har løst opgaver for nogle af landets største virksomheder. Jeg er velvidende om, at reklamefotos ultimativt skal bidrage til, at der sælges flere varer eller ydelser. Derfor er min tilgang til arbejdet som reklamefotograf detaljeorienteret og “pixel perfect”.

Med mange forskellige typer af reklamefotografi bag mig, er der med stor sandsynlighed intet, jeg ikke kan klare. Skriv en mail eller ring, så kan vi snakke om jeres behov.

Send en mail eller ring

Forsikringsfotograf / Fotografering af skader

Jeg tilbyder fotografering og dokumentation af skader og ar til brug i forsikringsøjemed. Herunder personskade og ejendomme.

Har du en skade der skal fotograferes til forsikringsselskabet, kan jeg hjælpe i studiet. Jeg har arbejdet med flere store forsikringsselskaber, og har erfaring med at lægge lys, så din skade fremstår så tydeligt som muligt.

Læs mere om mulighederne her.

Fotograf til forsikring
Modefotograf
Videoproduktion og corporate video

Videoproduktion og droneoptagelser

Produktion af video og levende billeder til ethvert formål

Jeg kan hjælpe med corporate video og videopræsentationer der formidler netop det budskab, I gerne vil have frem.

Hvad enten I har brug for video fra kontoret, interview-scenarier eller stemningsfilm, sørger jeg for at lave flotte videosekvenser og lækker postproduktion – til en attraktiv pris.

Videoproduktion

Mode & fashion

Modefoto i studie eller på location – I hele landet.

Modefotograf til lækre imagebilleder og lookbooks.

Modefotograf
Modefotograf