Solidt erhvervsfotografi til reklame & kommerciel anvendelse

Fotos der skaber værdi for virksomheden og troværdighed hos kunden

Med udgangspunkt i ambitionen om altid at skabe det bedst mulige resultat, løser jeg alle typer kommercielle fotoopgaver og videoproduktioner – detaljeorienteret og fokuseret – i hele landet med mobilt udstyr eller i fotostudiet i Aarhus.

Jeg har erfaring fra alle typer virksomheder fra små klinikker og lokale håndværkere til store arbejdspladser med tusind ansatte.

Send en mail eller ring, så finder vi sammen en løsning, der kan komme jeres virksomhed til gode.

Fotograf til industri
Styrelsesdirektør portræt

Medarbejderportrætter, effektivt og til en overkommelig pris

Tillidsvækkende medarbejderportrætter der skaber troværdighed omkring forretningen.

Medarbejderportrætter fungerer som virksomhedens ansigt udadtil. Portrætterne skal medvirke til, at virksomhedens profil styrkes udadtil, og der skabes troværdig omkring forretningen.

Som erhvervsfotograf fotograferer jeg medarbejderportrætter, der ikke bare emmer af personlighed og kompetence, men samtidig indkapsler virksomhedens overordnede værdier. Om det skal være på den medbragte baggrund eller i virksomhedens lokaler, finder vi sammen ud af. Udtrykket skal passe til den linje, der er lagt i virksomheden.

Jeg har erfaring med fotografering af medarbejdere i både store mediehuse med mere end 100 ansatte og mindre tandlægeklinikker o.l. med få medarbejdere. Uanset opgavens omfang, udføres den altid fleksibelt og effektiv med tanke på virksomhedens tid og ressourcer.

Fotografering af medarbejdere på arbejdspladsen til en god pris.

Stemningsbilleder og virksomhedspræsentationer

Solide billeder der fortæller historien om jeres virksomhed. Perfekt til hjemmesider og markedsføring i trykte medier

Meget af min tid som erhvervsfotograf er booket til virksomhedsprofiler og præsentationer. Og det er med god grund.
Der ligger en stor markedsføringsmæssig værdi i billeder, der ærligt visualisere virksomhedens funktioner og værdier. Det udstråler professionalisme og troværdighed. Mangler I billeder til hjemmesiden eller lignende, er det en perfekt investering.

Fotograf til kontorer i Aarhus
Fotograf til restaurant i Aarhus

Reklamefotograf til kommercielle fotos

Med min baggrund fra fotografstudiet i Viborg samt min detaljeorienterede facon, er jeg en sikker kandidat til at fotografere jeres reklamemateriale.

Jeg har solid erfaring som reklamefotograf, og har løst opgaver for nogle af landets største virksomheder. Jeg er velvidende om, at reklamefotos ultimativt skal bidrage til, at der sælges flere varer eller ydelser. Derfor er min tilgang til arbejdet som reklamefotograf detaljeorienteret og “pixel perfect”.

Med mange forskellige typer af reklamefotografi bag mig, er der med stor sandsynlighed intet, jeg ikke kan klare. Skriv en mail eller ring, så kan vi snakke om jeres behov.

Forsikringsfotograf / Fotografering af skader

Jeg tilbyder fotografering og dokumentation af skader og ar til brug i forsikringsøjemed. Herunder arbejdsskader, personskade og ejendomme.

Har du eller en medarbejder været uheldig at få en erhvers- eller arbejdsskade, der skal fotograferes til forsikringsselskabet, kan jeg hjælpe i studiet. Jeg har arbejdet med flere store forsikringsselskaber, og har erfaring med at lægge lys, så skaden eller vansiret fremstår så tydeligt som muligt.

Læs mere om forsikringsskadefoto

Modefotograf