Professionel mode- og erhvervsfotograf

Værdiskabende fotos til kommerciel anvendelse, hvad enten det er mode, produkter eller medarbejderportrætter

Solidt erhvervsfotografi til kommerciel anvendelse

Billeder der skaber værdi for virksomheden og troværdighed hos kunden – til en konkurrencedygtig pris.

Har I brug for en professionel erhvervsfotograf til jeres markedsføringsmateriale, reklame, medarbejderportrætter, produkter eller lignende? Hvad enten der er tale om en mindre eller stor virksomhed, har jeg kompetencerne til at formidle jeres værdier skarpt og præcist gennem billeder.

Med udgangspunkt i ambitionen om altid at skabe de bedst mulige resultater, løser jeg alle typer fotoopgaver til kommerciel anvendelse – detaljeorienteret og fokuseret. Desuden til en konkurrencedygtig pris.

Se en række eksempler på mit arbejde som erhvervsfotograf herunder.
Jeg er spændt på at høre om jeres opgave, så send en mail eller ring. Jeg har base i Hasselager ved Aarhus, og det mobile studie er på farten i hele landet.

Kontakt mig her
Industri billeder

Ekspertise i alle fotografiske ydelser til kommerciel anvendelse

Frikøb inkl. i prisen

Billeder til erhverv leveres som udgangspunkt altid inkl. ubegrænset brugsret, så I ikke skal bekymre jer om, hvor og hvor længe billederne kan benyttes.

I betaler én gang og har derefter råderet over billederne, som frit kan benyttes til redaktionelle formål eller som markedsføringsmateriale på hjemmeside eller trykte medier.

Skriv en mail og hør mere
Lækre portrætter til erhverv

Medarbejderportrætter, effektivt og til en overkommelig pris

Tillidsvækkende medarbejderportrætter der skaber troværdighed omkring forretningen.

Medarbejderportrætter er virksomhedens ansigt udadtil. De skal medvirke til, at virksomhedens profil styrkes udadtil, og der skabes troværdig omkring forretningen.

Som erhvervsfotograf fotograferer jeg medarbejderportrætter, der ikke bare emmer af personlighed og kompetence, men samtidig indkapsler virksomhedens overordnede værdier.

Jeg har erfaring med fotografering af medarbejdere i både store mediehuse med mere end 100 ansatte og mindre tandlægeklinikker o.l. med få medarbejdere. Uanset opgavens omfang, udføres den altid fleksibelt og effektiv med tanke på virksomhedens tid og ressourcer.

Priser fra bare kr. 2800,- for fotografering af op til 10 medarbejdere.

Se priser

Stemningsbilleder og virksomhedspræsentationer

Solide billeder der fortæller historien om jeres virksomhed. Perfekt til hjemmesider og markedsføring i trykte medier

Meget af min tid som erhvervsfotograf er booket til virksomhedsprofiler og præsentationer. Og det er med god grund.
Der ligger en stor markedsføringsmæssig værdi i billeder, der ærligt visualisere virksomhedens funktioner og værdier. Det udstråler professionalisme og troværdighed. Mangler I billeder til hjemmesiden eller lignende, er det en perfekt investering.

Skriv en mail og hør mere