Fotograf til skader og ar – Forsikring og erstatning

Har uheldet være ude, og har du brug for en fotograf til at tage billeder af en fysisk skade, et ar eller personskade, så skriv en mail eller ring, for at få lavet en aftale.

Forsikringsselskaberne vil typisk kræve, at du får en professionel fotograf til at dokumentere/vurdere skaden og din méngrad. Jeg har stor erfaring med at lave fotos i forsikringsøjemed, og sørger selvfølgelig for det gode lys, så din skade eller dit ar ses klart og tydeligt.

Du booker en tid ved at ringe på 22 12 32 20 eller skriver en mail.

Husk at medbring oplysningerne og/eller specifikationen fra forsikringsselskabet, advokat eller Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES).

Fotostudie i Hinnerup kun 5 kilometer fra motorvejsafkørslen ved Aarhus N .

Jeg laver billeddokumentation af fysisk skade til forsikring, erstatningsfoto, forsikringsfoto, fotografering af skade og arbejdsskade foto. Der er mange ord for det samme, og jeg har bl.a. udarbejdet materiale til GF forsikring, Top Danmark, IF og andre – herunder også advokat.

Husk at det ikke er helt ligegyldigt hvilken fotograf, du vælger til at fotografere skaden.
Lys og vinkler kan have stor indvirkning på, hvordan din skade opleves. Derfor skal lyset selvfølgelig lægges sådan, at din skades omfang tydeligt ses, så forsikringsselskabet eller AES kan lave en korrekt vurdering, så du får tilkendt den erstatning, du er berettiget til.

Vi laver præcis de vinkler, forsikringsselskabet eller advokaten beder om, og typisk lidt ekstra.

Ring på tlf 22 12 32 20 eller skriv en mail, så finder vi hurtigt en tid til fotografering.

Lad os finde et tidspunkt til fotografering

Skriv en mail eller ring på 22 12 32 20 og lad os finde en tid hurtigst muligt til dokumentation af din skade.