Forsikringsfoto – Fotograf til skader og ar ifbm. forsikring og erstatning

Har uheldet være ude, og har du brug for en fotograf til at tage billeder af en fysisk skade, et ar eller personskade fra en ulykke, så skriv en mail eller ring, for at få lavet en aftale.

Forsikringsselskaberne vil typisk kræve, at du får en professionel fotograf til at dokumentere skaden, så det kan indgå i vurderingen af din méngrad.
Jeg har stor erfaring med at lave forsikringsfoto, og sørger selvfølgelig for det gode lys, så din skade, dit ar eller vansir ses klart og tydeligt.

Du booker en tid ved at ringe på 22 12 32 20 eller skriver en mail.

Husk at medbringe oplysningerne og/eller specifikationen fra forsikringsselskabet, advokat eller Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES).

Fotostudie i Højbjerg ved Aarhus.

Billeddokumentation til erstatning og forsikringsskader

Jeg laver billeddokumentation af fysisk skade til forsikring, erstatningsfoto, forsikringsfoto, fotografering af skade og arbejdsskade foto. Der er mange ord for det samme, og jeg har bl.a. udarbejdet materiale til GF forsikring, Top Danmark, IF, Tryg forsikring, AES og andre – herunder også advokater.

Husk at det ikke er helt ligegyldigt hvilken fotograf, du vælger til at fotografere skaden.
Lys og vinkler kan have stor indvirkning på, hvordan din skade opleves. Derfor skal lyset selvfølgelig lægges sådan, at din skades omfang tydeligt ses og billedet står skarpt, så forsikringsselskabet eller AES kan lave en korrekt vurdering, så du får tilkendt den erstatning, du er berettiget til.

Jeg laver præcis de vinkler, forsikringsselskabet eller advokaten beder om, og typisk lidt ekstra. Blandt får I næsten altid særlig makrofotografering af skade / ar så man kommer helt tæt på.

Ring og aftal tid allerede i dag, så kan du sende billederne til forsikringen allerede om ganske få dage.

Ring på tlf 22 12 32 20 eller skriv en mail, så finder vi hurtigt en tid til fotografering af din skade eller vansir.

Hør nærmere eller book en tid

Fotostudie på Axel Kiers Vej 12, Højbjerg

Skriv en mail eller ring på 22 12 32 20 og lad os finde en tid hurtigst muligt til dokumentation af din skade.

    Husk oplysningerne fra dit forsikringsselskab

    Er du forsikret, vil det typisk være forsikringsselskabet der betaler for din fotografering.  Husk at medbringe de dokumenter, du har fået fra dem.