Arbejdssituationer & industri

Fotos fra virksomheden til hjemmeside og anden markedsføring

Billeder fra virksomheden til brug i markedsføring, ved rekruttering, på hjemmesiden osv. Se eksempler længere nede.

Virksomhedspræsentationer kan have mange formål og anvendelsesmuligheder, og er en af de typer opgaver jeg oftest møder som erhvervsfotograf.

Det er uundværlige for enhver forretning at have flotte billeder der visuelt kommunikerer deres værdier. Billederne skaber troværdighed og udstråler professionalisme på såvel hjemmesider som andet markedsføringsmateriale.

Typisk vil en fotoserie fra virksomheden være en blanding af fotos.
Eksempelvis billeder af medarbejdere i arbejdssituationer, portrætter, stemningsbilleder, produktfotos i miljø, facadebilleder, detaljebilleder, møder, billeder af produktionen o.l.

Jeg har erfaring med både små frisørsaloner, store konsulenthuse og endnu større entreprenørvirksomheder. Der ligger gode billeder gemt i alle virksomheder – uanset størrelse og udformning.

Tiden og antal billeder vil naturligvis variere afhængig af virksomhedens størrelse og behov. Kontakt mig –  så kan vi finde en løsning, der passer jer.

Med min brede erfaring indenfor erhvervsområdet, løser jeg de fleste typer opgaver til erhvervsdrivende. Lige fra medarbejderportrætter til modefotografering og produktfotografering.

Skriv en mail eller ring ved tvivlsspørgsmål.