Det fotografiske paradis, Færøerne

Som ægte passioneret fotograf er det ikke bare et arbejde, men en livsstil at fotografere… Ok, måske en lidt kliché åbning, men det er ikke desto mindre sandheden. Når jeg har hul i kalenderen, giver det ro at tage kameraet ud på personlige projekter. Det er – som en gå- eller løbetur – opfriskende, giver energi og inspiration til mit videre arbejde.

Derfor tog jeg forrige sommer familien under armen, og drog en tur til Klaksvik, hvor vi har et vennepar. 16 dage med fænomenalt færøsk juli-vejr (13-16 grader) og storslået natur. Sommeren er ikke den mest optimale årstid rent fotomæssigt, men det var nu vaskeægte ammenam alligevel!

Dem der har været der, vil enstemmigt berette, at Færøerne er en perle uden sammenligning. Forestil dig så oven i købet, at være bidt af fotografi… Selvsagt var det ikke hver dag, jeg kunne prale af, at være verdens mest eksemplariske familiefar. Der skulle foreviges landskaber – Og det blev der så, takket være en forstående bedre halvdel.

Det er svært at gengive den enorme skala af fjeldene og naturen. Tjek det sidste billede, hvor man ser et hus i nederste venstre hjørne. Det skal næsten opleves med egne øjne.

Billederne kan købes som dekoration til væggene i hjemmet eller i jeres virksomhed. Skriv eller ring på 22 12 32 20.

Bemærk venligst: Billederne må ikke anvendes uden forudgående aftale med Lau Fotografi.

Køb fotos til vægudsmykning i hjemmet eller virksomheden

  • Ring på 22 12 32 20

Giv et kald eller skriv en mail, så finder vi en løsning på vægudsmykning hos jer.