Professionel streaming for dansk erhvervsliv – Lad os løse udfordringen

Pandemien har på mange måder været udfordrende for alle, og én af de ting, vi virkelig er blevet gode til, er at mødes virtuelt. Dét har kunnet mærkes på typen af henvendelser, der er kommet i det lille verdensfirma.

I starten af 2020, havde jeg nok ikke gættet på, at live streaming skulle være noget dansk erhverv i vid udstrækning, ville tage til sig. Indtil krisen ramte os var live streaming, for mig, noget som primært blev brugt af unge mennesker på platforme som Twitch of Youtube – Ikke noget som erhvervslivet med fordel ville kunne benytte sig af. Men det var det.

Og ud af det blå fik jeg pludselig flere og flere nye henvendelser fra virksomheder, der havde brug for hjælp til live streaming af møder, konferencer og undervisninger via zoom- og teams-møder – eller direkte streaming til potentielle kunder på social media. Vha. live streaming har mange virksomheder kunnet omgå forsamlingsforbuddet, og fortsat holde kurser og møder med sine kolleger, kunder og/eller kursister. Det har været en stor hjælp for mange, der ellers ville være lukket helt ned og potentielt mistet store dele af deres omsætning.

Streaming udstyr

Live streaming med professionelle fotografer bag styrepinden

I samarbejde med dygtige assistenter og medhjælpere har jeg kunnet tilbyde live streaming på et væld af forskellige platforme. Fordelen er samtidig at vi – udover at have styr på teknikken – også har dybdegående viden og forståelse for det kompositoriske element, lys, farver, vinkler samt lyd og har mulighed for at forene alle elementerne, så det virkelig sparker ***!

Streaming af kursus

Kunne I tænke jer at høre mere om mulighederne for live streaming (og eventuel samtidig optagelse til senere brug), så giv et kald på 22 12 32 20 eller send lidt på skrift. Så kan vi tage en dialog om hvad vi kan hjælpe med hos jer.

Mon ikke vi også tager virtuelle møder med os ud i fremtiden, og ser det som en unik, grøn og omkostningseffektiv måde at holde møder på på tværs af kommune- og landegrænser fremover? Jeg tror det.

Vi ses online! 😉

Kan vi også løse en live streaming udfordring hos jer?