Mine billeder som vægkunst?

Det er med et stort smil om læben, at jeg nu kan meddele, at mine billeder af fotokunst kan købes som plakater til aldeles rimelige penge.

Jeg har før fået mange efterspørgsler på canvas og fotoprint på mange af mine billeder, bl.a. fra Thyborøn, Bovbjerg og Færøerne, og har printet dem på professionelt fotopapir fra Hahnemühle (og det gør jeg stadig), men nu kan det mest populære udvalg altså også købes som plakatkunst, som er lidt mere prisvenligt.

Plakaterne trykkes på en lettere papirtype, end det klassiske fotopapir, men det er mere velegnet til netop plakat-formål. Billederne står stadig skarpt og flot, selv om de printes på andre materialer og med en anden teknik. Strukturen i papiret er en anden og de er, i sagens natur, lidt mindre modstandsdygtige mod folder. Papiret er desuden svanemærket.

Plakaterne egner sig godt til indretningen i mange hjem, og der lidt forskellige motiver i sortimentet, så der burde være noget til de fleste fotokunst-elskere. Billederne egner sig bedst til at sætte i en ramme. Jeg anbefaler rammerne fra Hoie, der er god kvalitet til prisen.

Plakaterne kan sagtens kombineres på væggen, så man har flere varianter ved siden af hinanden eller i en collage. Bl.a. ser billederne fra Færøerne super sprøde ud i forlængelse af hinanden.

Hvis du fortsat har ønske om enkelte fotoprint af billederne, kan jeg selvfølgelig fortsat tilbyde det. Materialet de trykkes på er beregnet til fotos, og billederne er ikke helt så skrøbelige, men prisen er lidt højere.

Plakaterne sælges hos WallStore.dk, som er en ny plakat-webshop, hvor også jeg har en afgørende finger med i spillet – Så serviceniveauet fejler absolut ingenting 😉

Fotoprint, lærredsprint og øvrige materialer skal dog fortsat bestilles pr. telefon eller mail (kontakt@laufotografi.dk).

Somme på Færøerne

Har du spørgsmål til produktet eller billederne?

  • Ring på 22 12 32 20