Modelfoto

Modelfoto i Aarhus – Få tager modelbilleder af professionel fotograf

Modelfoto / modelfotografering er en genre, jeg har stor erfaring med og finder stor interesse i at løse, da kreativiteten ofte kan slippes løs.

Jeg er til dagligt professionel fotograf og har en pålidelig og respektfuld tilgang til faget og adgang til de fleste faciliteter og udstyr, så resultatet bliver lækkert hver gang.

Modelfotos kan skydes i både fotostudie og på location. Har du ingen umiddelbar præference ift. stilen i billederne, kan vi i fællesskab finde ideer.

Nogle modelfoto aftaler kan laves på TFP-vilkår, hvor vi samarbejder (gratis) om en serie billeder, som vi begge efterfølgende kan bruge i vores portfolio. Har du interesse i sådan en aftale, er du meget velkommen til at kontakte mig – Og evt. udfylde TFP-formularen her.

Fotos til Casting / Ansøgning til modelbureauer

Ansøger du modelbureauer, eksempelvis Le Management eller Unique, med henblik på at blive optaget som model, kan du få brug for en serie billeder til casting/ansøgning. Denne type billeder, kan du få lavet for 495 kr i studiet.

Fotostudiet ligger i Højbjerg syd for Aarhus – Der er gratis parkering på adressen og gode muligheder med bus fra Aarhus.

Jeg har desuden adgang til Makeup artist, som kan hjælpe ved fotoshoots.

Kontakt mig på 22 12 32 20 eller skriv en mail, hvis du ønsker uddybende information om modelfotografering eller hvis du har spørgsmål.