Gratis fotograf – TFP (Time for print) og modelbilleder

Det hænder, at jeg mangler spændende modeller/motiver til portfolio, personlige projekter, afprøvning af nyt lys, poseringer og lignende.

Disse opgaver kan jeg på såkaldt TFP basis (Time for print), hvilket betyder, at der ikke tages penge for det. Det er med andre ord gratis fotografering og gratis billeder.

Når billederne er taget, kan de efterfølgende benyttes af både fotograf og model til de formål, hver især ønsker, såfremt enkelte betingelser er opfyldt.

Har du allerede en lille model i maven er det en fordel, men ikke et krav.

BETINGELSER FOR GRATIS FOTOGRAF / TFP SAMARBEJDE

Lau Fotografi er indehaver af rettighederne til billederne, og kan – med mindre andet er aftalt – anvende disse på sociale medier, hjemmesider, internet, udgivelser, konkurrencer, salg og i markedsføringsmæssige sammenhænge.

– Fotografen kan bruge billeder i ovennævnte situationer uden videre samtykke fra modellen, med mindre andet aftales.
– Fotografen udvælger som udgangspunkt billederne, og har kreativ frihed med mindre andet aftales.
– Der stilles ingen garanti for antallet af udleverede billeder (Typisk udleveres 3-5 billeder digitalt).
– Modellen må benytte billederne til personligt brug og i forbindelse med eventuel markedsføring af sig selv – f.eks. modelfoto til portfolio, modelbureau eller lign.
– Ved brug af billederne online, skal Lau Fotografi som udgangspunkt krediteres med navn og/eller link til https://laufotografi.dk/, med mindre andet er aftalt.

Hvis det er noget for dig at få taget smukke billeder gratis, så send lidt information om dig selv herunder. Så finder vi en opgave, der vil passe perfekt til netop dig.

Jeg har personlige og udviklende samarbejde gennemsnitligt 1-2 gange om måneden. I perioder flere.

Skriv en mail og lade os se om vi kan lave et samarbejde.


    PortrætMode / fashionNudeLingeri/Swim wearFamilie/BørnGravidBeautyCastingAndet